<
НОВИНИ ДНЯ: Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденковсі новини дня
Політика
Росія
02.12.2023 901

У Росії зростає соціальна напруженість: ГУР дістало закриті доповіді спецслужб

Погіршення суспільної ситуації констатують самі російські чиновники та представники спецслужб.

ccd7322ae3d62bd05f3bcc36a10e50d0_02.12.23

У Росії через невдоволення війною в Україні зростає соціальна напруженість. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує.

Також на посилення соціальної напруженість на росії напряму впливають і  високі темпи інфляції та підвищення цін на споживчі продукти.

За інформацією розвідки, погіршення суспільної ситуації констатують самі російські чиновники та представники спецслужб, зокрема й у закритих доповідях вищому злочинному керівництву РФ.

За оцінками військовової розвідки України, збільшення протестної активності російського населення виражається дедалі вищим невдоволенням війною проти України.

Також спостерігається погіршення криміногенної ситуації всередині Росії, яке спричинене втратою стабільних джерел доходу, труднощами у працевлаштуванні та "алкоголізацією" населення РФ.

Нагадаємо, у ГУР підтвердили, що біля Москви згоріли два важливі об'єкти російської залізниці.

Оценка материала:

5.00 / 4
У Росії зростає соціальна напруженість: ГУР дістало закриті доповіді спецслужб 5.00 5 4
Політика / Росія
02.12.2023 901
Еще материалы раздела «Росія»