<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.12.2023 5585

Щоденний догляд за шкірою: як використовувати продукти iS Clinical в своїй б’юті-рутині

IS Clinical — американська компанія-виробник космецевтики високого класу очищення з підтвердженими клінічними та практичними результатами. У міжнародній команді професіоналів працюють фахівці з галузей рослинної фармакології, молекулярної біології, біохімії та медицини. Косметику бренду своїм клієнтам пропонують провідні дерматологи, пластичні хірурги, медичні центри, салони краси та експерти з догляду за шкірою по всьому світу. Детальніше ознайомитися із засобами та вибрати для себе відповідний догляд ви можете на https://eva.ua/ua/brnd-241190/. А тепер перейдемо до статті, в якій лікарі-косметологи, дерматологи та амбасадори iS Clinical відповідають на запитання та дають рекомендації щодо використання продуктів бренду.

Як правильно очищати обличчя

Оскільки шкіра — це орган виділення, важливо очищати її двічі на день. Засоби необхідно добирати спеціально до вашого типу шкіри. У iS Clinical є чудовий очищувальний засіб, улюблений багатьма гель для вмивання Cleansing Complex, який підходить для шкіри будь-якого типу, є кремовий очищувальний продукт Cream Cleanser, а також медовий засіб Warming Honey Cleanser для жирної та проблемної шкіри.

Як захистити шкіру тим, хто багато працює за комп’ютером

Останні дослідження свідчать про велику шкоду синього світла. Головне — це антиоксиданти, тобто засоби з вітаміном C, щоб фізично захистити шкіру. Тут на допомогу прийдуть знаменита сироватка Pro-Heal Serum Advance+ і вітамін C у Super Serum Advance+. Рекомендується наносити їх вранці перед початком роботи за комп’ютером або користування телефоном.

Як використовувати пілінги та маски

У частоті використання пілінгу орієнтуйтеся на тип і потреби шкіри, а також рекомендації виробника. Що шкіра чутливіша й тонша, то більшими мають бути інтервали між ритуалами. Можна використовувати гель для очищення як пілінг — нанести й потримати на шкірі близько 5 хвилин. Ще один чудовий засіб — ензимна маска з протизапальними властивостями Tri-Active Exfoliating Masque. Вона підходить для більш глибокого очищення. І ще один продукт — це Hydra-Intensive Cooling Masque — охолоджувальна маска, що знімає набряки. Ефект від використання цих трьох засобів буде аналогічний походу в салон на SPA-процедуру.

У iS Clinical є ще прекрасні пілінги Prodigy Peel (P2) System і Prodigy Peel Pro (P3) System — вони щадні і містять антиоксиданти, а це дуже важливо, оскільки пігментацію можуть спричиняти дуже часті й агресивні впливи на шкіру.

Рекомендації щодо догляду за шиєю і зоною декольте

Багато хто не приділяє цій зоні належної уваги. Етап очищення починаємо з обличчя, переходимо на ділянку шиї і закінчуємо в зоні декольте. У iS Clinical є спеціальний засіб для цієї зони NeckPerfect Complex, а також засіб омолоджувальної серії — Youth Complex.

real_e0c70efa-bb50-4689-98f2-9dbfd15676e1

Як доглядати за жирною шкірою

Чудовим засобом є сироватка Active Serum, яка ефективно впорається із зайвим себумом, чорними цятками та закупореними порами. Схема догляду проста — умивання з гелем Cleansing Complex і нанесення сироватки Active Serum. Ці два продукти можуть поліпшити стан шкіри та позбавити наявних проблем. Звичайно, в ідеалі догляд можна доповнити й охолоджувальною маскою, а також зволожувальним кремом iS Clinical.

Як доглядати за шкірою з пігментацією

Деякі плями з’являються на шкірі вже з дитинства у вигляді веснянок. Звісно, з віком це буде лише посилюватися. Але якщо пігментні плями з’явилися на шкірі раптово, необхідно з’ясувати причину — перевірити рівень заліза в організмі. Є прекрасний набір продуктів iS Clinical для освітлення шкіри Pure Radiance Collection; втім, без перегляду способу життя та харчування одних косметичних продуктів буде недостатньо.

Які сироватки використовувати у разі акне

Існує базовий догляд і догляд за проблемою. Якщо ви можете собі дозволити дві сироватки, то ідеальною схемою буде: вранці сироватка Pro-Heal Serum Advance+, а Active Serum, Poly-Vitamin Serum ввечері. За наявності акне дуже добре допомагає Pro-Heal. Якщо вас більше турбують чорні або білі цятки, краще застосовувати Active Serum або Poly-Vitamin.

f999d62d-51ba-4911-b24a-edb4842d2964

Як доглядати за шкірою з куперозом

Спочатку необхідно зрозуміти, що це за купероз. Якщо це шкіра з розширеними судинами, підійдуть засоби з вітаміном C. Якщо є запальні елементи — розацеа, може допомогти Pro-Heal Serum Advance+. Особливість цього засобу полягає в ретинолі, що повільно вивільняється, сильних антиоксидантах і ретельно продуманій формулі. Сироватка чудово знімає запалення шкіри у разі куперозу та розацеа. Для ефективного результату достатньо мати два продукти — Cleansing Complex для очищення та Pro-Heal Serum Advance+ для оздоровлення.

Що використовувати для тонкої та чутливої шкіри

У випадку з тонкою і чутливою шкірою необхідно проконсультуватися з фахівцем. Рекомендується почати з використання сироватки Super Serum Advance+ (на ранок) з вітаміном C або Active Serum (на вечір). Залежить від того, що й коли вам зручніше застосовувати.

Оценка материала:

4.80 / 5
Щоденний догляд за шкірою: як використовувати продукти iS Clinical в своїй б’юті-рутині 4.80 5 5
Життя та Стиль / Суспільство
02.12.2023 5585
Еще материалы раздела «Суспільство»