<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Політика
Світ
03.12.2023 389

Волкер назвав, що може покласти край війні в Україні

Волкер закликав якнайшвидше прийняти Україну до НАТО. Це на його думку, пошле Путінові чіткий сигнал, що Альянс налаштований рішуче, тому продовження агресії не має сенсу.

e144e15435078ddb6c75273c756def27_03.12.23

Колишній спецпредставник Держдепу США з питань України і експосол Сполучених Штатів при НАТО Курт Волкер закликав прийняти Україну до Альянсу, попри те, що триває війна.

Про це передає "Еспресо". Пише ТСН

Він закинув лідерам країн НАТО, що вони сумніваються в рішенні прийняття України до Альянсу тому, бо хвилюються тільки себе, а також щодо ескалації.

"Але, на жаль, зайнявши таку позицію, вони тільки мотивують Путіна продовжувати війну. Я вважаю, що ми маємо робити протилежне. І маємо послати Путіну сигнал, що нас не зупинити, а в тому, що він буде продовжувати війну, немає сенсу", – наголосив Волкер.

Він закликав прийняти Україну в НАТО поки триває війна.

Раніше ексголова НАТО Андерс Фог Расмуссен заявив, що Альянс має запропонувати Україні приєднатися без окупованих Росією територій.

Нинішній генсек Єнс Столтенберг вважає, що членство України в НАТО залишається неможливим у розпал війни.

Оценка материала:

5.00 / 1
Волкер назвав, що може покласти край війні в Україні 5.00 5 1
Політика / Світ
03.12.2023 389
Еще материалы раздела «Світ»