<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Політика
Світ
03.12.2023 526

Путін буквально розкидається людським м’ясом, щоби спробувати утримати територію - Білий дім

Рішення Кремля збільшити чисельність російської армії, яка не має досягнень на фронті в Україні, є черговою спробою Путіна досягти його цілей за рахунок людського м’яса.

bdf449e3589a579e5bde5a6420cc73cb_03.12.23

Про це сказав координатор Ради з питань нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, - пише Укрінформ. Пише ТСН. 

«Тут немає сумнівів, що він (Путін – ред.) буквально розкидається людським м’ясом, щоби спробувати утримати територію, яку вони незаконно окупували в Україні, а також спробувати захопити ще більше», - зазначив Кірбі.

ЗСУ перевершують росіян за якістю військ, якістю керівництва, командування й управління, а також озброєнь, які Сполучені Штати та багато країн надали Україні. Оскільки Путін не може зрівнятися з такою якістю, його відповідь на це полягає в тому, що він просто намагається досягти своїх цілей кількістю тіл, як це відбувалося під Бахмутом.

«Це лише підкреслює труднощі, з якими росіяни стикаються в Україні й надалі стикатимуться. Тож наша наполеглива рекомендація Путіну полягала б в тому, щоб він відмовився від цього, і взагалі вийшов з України, й тоді йому не доведеться турбуватися про збільшення свого війська», - зазначив представник Білого дому.

Нагадаємо,  ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман вважає, що Росія рано чи пізно нападе на країни НАТО. Однієї із перших держав, ймовірно, буде Литва.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін буквально розкидається людським м’ясом, щоби спробувати утримати територію - Білий дім 5.00 5 2
Політика / Світ
03.12.2023 526
Еще материалы раздела «Світ»