<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умовивсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
03.12.2023 560

"Переламний момент для Путіна": Зеленський розповів, чим можуть обернутися президентські вибори в РФ

Наразі в Росії нині нема реальної політичної опозиції чинному президенту, наголошує Зеленський.

982b73716a5d3ceecf33e2e28e473cac_03.12.23

Російський президент-диктатор Володимир Путін остаточно втратить легітимність - як законний керівник - у результаті недемократичних виборів, що відбудуться в березні 2024-го.

Таку думку висловив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю Associated Press. Пише ТСН. 

"Ми розуміємо, що вибори в Росії відбуваються недемократично. Не важливо, як вони відбуваються – всі знають, яким буде результат... Запитання до світу: це можуть бути нелегітимні вибори, які світ не визнає. Тут "гра" вже буде на боці західних лідерів цивілізованого світу: визнати їх чи ні. До слова, може бути переломний момент - нелегітимність президента Путіна", - наголосив глава держави.

За його словами, Захід повинен розуміти, що не слід визнавати президентські вибори в РФ через їхню недемократичність. Що більше, наголосив президент, всередині Росії нині нема реальної політичної опозиції диктатору Путіну.

"Ми бачимо цих людей. Ми бачимо таку опозицію умовну або штучну, у якої з Путіним однакові погляди на війну, на світову ізоляцію Росії, на використання ядерної зброї, економіку, окупацію України. Це не опозиція. Це просто ще один супутник Путіна, хоча і з іншим обличчям, ім'ям і тим же самим дияволом в середині", - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, в інтерв'ю AP Зеленський розповів про те, що в Україні найбільше лякає Росію. З його слів, - це військово самодостатня Україна.

Оценка материала:

5.00 / 5
"Переламний момент для Путіна": Зеленський розповів, чим можуть обернутися президентські вибори в РФ 5.00 5 5
Кабінет директора / Ранкова кава
03.12.2023 560
Еще материалы раздела «Ранкова кава»