НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптикивсі новини дня
Політика
Україна
03.12.2023 417

Окупанти розстріляли українських військовополонених на Авдіївському напрямку – Deepstate

Українські військові сиділи у бліндажі, вони не могли давати відсічі через відсутність боєприпасів.

d0e146e68f550c8aa2c086b390ebe19c_03.12.23

Російські окупанти біля Степового на Авдіївському напрямку розстріляли двох українських солдат, які здавалися в полон через нестачу боєприпасів. Пише ТСН. 

Відео зі стратою українських захисників поширюють у Мережі, передають аналітики Deepstate.

"Ворог зайшов на позиції 45-го ОСБ. Під час зачистки кацапи наткнулися на бліндаж, в якому сиділи наші хлопці. Вони були вимушені здаватися через нестачу БК. Відразу як вийшов другий боєць, п*дари просто розстріляли обох", - йдеться у повідомленні.

Аналітики закликали відреагувати офіційних осіб держави та західних організацій з ООН, ОБСЄ та інших на порушення звичаїв та традицій війни російськими загарбниками.

Відео не публікуємо через жорстокість кадрів.

Нагадаємо, раніше дружина українського снайпера Арсенія Федосюка та заступниця голови асоціації родин захисників "Азовсталі" Юлія розповіла, як росіяни знущаються з полонених "азовців".

Оценка материала:

5.00 / 2
Окупанти розстріляли українських військовополонених на Авдіївському напрямку – Deepstate 5.00 5 2
Політика / Україна
03.12.2023 417
Еще материалы раздела «Україна»