<
НОВИНИ ДНЯ: В Україну повернеться спека, але дощі ще не підуть: синоптик дав прогноз за новий тиждень  Оренда зростає в ціні: де в Україні найдорожче житло  Сунак про бажання Росії капітуляції України: цього ніколи не станеться  У NYT показали повний текст мирної угоди з РФ 2022 року, яка не відбулася  Литиме як з відра, місцями – з грозами: прогноз погоди на 17 червня  Сили оборони України знищують специфічні російські об’єкти: аналітик Bild пояснив зміну стратегії  Проїзд для учнів у громадському транспорті Києва: чи потрібно платити за квиток вліткувсі новини дня
Політика
Україна
03.12.2023 516

У Сімферополі диверсантки отруїли окупантів: 24 загиблих – ЗМП

Російських солдатів пригостили отруєним алкоголем та їжею.

df5c76c4b8f3112c71f863642905de27_03.12.23

У тимчасово окупованому Сімферополі дві диверсантки нібито отруїли десятки окупантів. Вони пригостили отруєними алкоголем та їжею російських солдатів в одній із військових частин, внаслідок чого 24 військових РФ загинули, ще 11 – потрапили до лікарні. Пише ТСН. 

Про інцидент повідомив пропагандистський Telegram-канал "Кремлівська табакерка", з посиланням на джерела.

Так, за даними пропагандистів, на КПП військової частини нібито прийшли "дві милі дівчини", які представилися місцевими мешканками.

Вони принесли сім пляшок горілки та закуску: рибу, ковбасу, хліб, сир. Охороні сказали, що хочуть віддячити "пацанам".

"Хлопці горілку та їжу взяли, випили з товаришами по службі, поїли. І багато хто отруївся", - розповіло джерело пропагандистів.

В алкоголі та їжі нібито знайшли "величезні дози миш'яку", а в одній з пляшок – стрихнін – дуже сильну отруту, токсин дерева чилібуха, який використовують як пестицид для знищення гризунів.

Від такого "частування" померли 24 військових РФ, ще 11 – госпіталізовані.

"Злочинниць виявити не вдалося. Триває слідство. Правоохоронці з'ясовують, чи пов'язані вбивці з диверсантами з Мелітополя, які нещодавно отруїли кількох офіцерів ФСБ", – пишуть ЗМП.

Нагадаємо, мелітополець намагався отруїти учасників зустрічі випускників військового авіаційного училища. Чоловік передав росіянам торт та віскі з отрутою (фото).

Оценка материала:

5.00 / 1
У Сімферополі диверсантки отруїли окупантів: 24 загиблих – ЗМП 5.00 5 1
Політика / Україна
03.12.2023 516
Еще материалы раздела «Україна»