<
НОВИНИ ДНЯ: Друг чи ворог: чи "здасть" Трамп Україну і якою може бути його політика  На вихідні прогнозують 30-градусну спеку  Погода буде мінливою. Синоптики дали прогноз на вихідні в Україні  Спека до +27: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 21 червня  Спека спаде: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Сонце пектиме з-за хмар: якою буде погода в Україні на 21 червня  "Дві зими з відключеннями": експерт негативно оцінив стан української енергосистемивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.12.2023 385

Чи випаде в Україні сніг на на День святого Миколая

В Україні на День святого Миколая 2023 року, 6 грудня, синоптики прогнозують помірно морозну погоду. Також очікуються опади у вигляді снігу, проте вони накриють не всю країну.

XCgzng4bfuzvM7AIlCMWZ2jZrWcDVZQFr9ICErwj_03.12.23

Про це свідчать дані погодного радару Ventusky. Пише apostrophe.ua.

Згідно з цією інформацією, вже з самого ранку - 8 години - сніг накриє частину Київської, Чернігівської, Житомирської та Вінницької областей. В останньому регіоні опади будуть незначними.

Об 11 годині під сніговим покривом опиняться і частина Одеської, і Чернівецької областей, а от на Житомирщині опади припиняться.

До обіду (14:00) список регіонів, де земля буде вкрита білим "покривалом", доповнить Тернопільська область. На цей час на Вінниччині опади також посиляться, а ось столичний регіон уже буде під чистим небом.

Така погода протримається і станом на 17:00.

Ближче до опівночі – о 23:00 – синоптики обіцяють сніг ще у Львівській та Рівненській областях.

Температура в середньому по країні протягом усього дня протримається на рівні -1...-2 градуси.

Нагадаємо, раніше завідувач відділу прикладної метеорології та кліматології Ukrainian Hydrometeorological Institute Віра Балабух розповіла, що зима 2023-2024 років в Україні буде досить теплою. Однак, за її словами, у січні можливі морози та сильні снігопади.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи випаде в Україні сніг на на День святого Миколая 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.12.2023 385
Еще материалы раздела «Суспільство»