<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти США  Вибори в Європарламент. Хто бере участь та яка позиція партій щодо України  Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червня  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травнявсі новини дня
Політика
Україна
03.12.2023 399

"Поразка РФ на полі - лише перший крок": Умєров назвав три важливі завдання для України

Україна виконуватиме ці завдання з міжнародними партнерами.

7d0a8f5aa1b3f3021a4f3fa15cccafa6_03.12.23

Міністр оборони Рустем Умєров обговорив десятий пункт Формули миру Президента України Володимира Зеленського про завершення війни разом з десятками іноземних послів. Він зазначив, що попереду стоїть три важливі завдання. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

"Зібралися в дуже символічному місці. Нашому аеропорту Бориспіль. Безпека та сталий мир в Україні та Європі будуть відновлені тоді, коли Росія буде розбита на полі бою. Сьогодні тільки українські воїни можуть це зробити", — наголосив Рустем Умєров.

Він наголосив під час зустрічі, що поразка Росії на полі бою — це лише перший крок на шляху до сталого миру.

Для цього в України з міжнародними партнерами попереду три важливі завдання:

  • Притягнути агресорів до відповідальності за їхні злочини.
  • Забезпечити компенсацію за всю шкоду, від аеропортів до елеваторів і зруйнованих шкіл і будинків.
  • Спільно з партнерами виробити таку систему міжнародної безпеки, яка не дозволить тиранам і терористам уникнути покарання за агресію.

"Це завдання, над напрацюванням яких ми працюємо в рамках робочої групу Пункту #10 Формули мири Президента", - зазначив Рустем Умєров.

Раніше Рустем Умєров заявив, що Збройні сили України чітко дотримуються свого плану щодо звільнення захоплених ворогом територій.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Поразка РФ на полі - лише перший крок": Умєров назвав три важливі завдання для України 5.00 5 2
Політика / Україна
03.12.2023 399
Еще материалы раздела «Україна»