<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.12.2023 417

Як загадати бажання на Новий рік 2024, щоб точно збулося: 6 перевірених способів

Новий рік – найчарівніше свято, на нього чекають навіть затяті скептики, щоб разом з усіма загадати бажання.

d3bc22af73db2b877d42fdcffc2f33a2_04.12.23

Ми всі чекаємо на Новий рік, щоб загадати свої найзаповітніші бажання. Бо багато хто перевірив на собі – загадані новорічної ночі бажання обов’язково збуваються. Напевно, всі знають про ритуал із шампанським. Але є ще багато магічних способів для здійснення мрій. Розповідаємо, як ще можна загадувати бажання, щоб вони стовідсотково збулися. Пише ТСН. 

Як загадати бажання на Новий рік 2024: 6 магічних способів

  1. Бажання в ялинковій прикрасі. У переддень Нового року напишіть на маленькому папірці свою заповітну мрію, скрутіть у трубочку і засуньте до ялинкової прикраси. Потім повісьте іграшку на ялинку якомога вище. А через сім днів зніміть цю іграшку і сховайте її до того часу, поки бажання не здійсниться.
  2. Записка у пляшці з-під шампанського. Після того, як вип’єте шампанське, напишіть записку із бажанням на листочку і засуньте папірець до пляшки. Потім закрийте пляшку корком і сховайте. Коли бажання здійсниться, пляшку можна викинути.
  3. Мрії під подушкою. Якщо ви маєте кілька бажань, 31 грудня напишіть їх усі на окремих папірцях і сховайте під подушкою. А вранці 1 січня, коли прокинетеся, дістаньте три папірці. Ті три бажання, які ви витягли, обов’язково збудуться 2024 року.
  4. Банка з бажаннями. Якщо у вас купа бажань і ви хочете, щоб вони всі здійснилися, напишіть кожне на окремому листочку. Тоді покладіть усі листочки до банки, туди також можна покласти гілочки й цукерки для краси. Банку закрийте та відставте, нехай ваші мрії збуваються. А наприкінці 2024 року прочитаєте папірці і перевірите, які бажання здійснилися.
  5. Бажання, щоб завагітніти. Як загадати таке бажання на Новий рік? Жінка, яка хоче завагітніти, повинна під бій курантів почистити мандаринку і з’їсти її. Якщо в мандарині буде кісточка, то таке бажання точно збудеться.
  6. Монетка бажання. Це бажання на гроші. Що потрібно робити? Під час бою курантів необхідно тримати в кулаці монетку жовтого кольору. Потім її треба опустити до келиха із шампанським і випити напій. Після цього цю монетку потрібно покласти до гаманця і носити із собою цілий рік, вона притягуватиме гроші. Кажуть, що дрібнішим буде номінал монети, то більшим буде прибуток.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як загадати бажання на Новий рік 2024, щоб точно збулося: 6 перевірених способів 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.12.2023 417
Еще материалы раздела «Суспільство»