<
НОВИНИ ДНЯ: В ISW назвали проблему, що не дозволяє ЗСУ припинити обстріли Харкова  Прогноз погоди в Україні на 20 травня: де буде дощити  Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украиневсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.12.2023 509

Скоро в Україні серйозно зміниться погода: синоптик попередила, чого очікувати

У столиці можлива погодна небезпека, зазначила експерт.

Погода в Україні на початку наступного тижня визначатиметься антициклоном Dunja - очікуються прояснення, особливо вночі, які сприятимуть зниженню температури повітря. Пише УНІАН. 

У ніч на понеділок, 4 грудня, похолодає - на більшій частині території прогнозується від -5 до -10 градусів, а на заході й півночі місцями очікується до -12…-14, попередила синоптик Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі. За її даними, імовірність опадів мала.

Вдень прогнозується -4…+1, а на південній частині нашої держави може бути набагато тепліше - від +2…+6.

Погода в Києві 4 грудня очікується морозна і суха, може бути слизько. "…Вночі -5-8 градусів, вдень -1-3 градуси", - додала Діденко.

Оценка материала:

5.00 / 1
Скоро в Україні серйозно зміниться погода: синоптик попередила, чого очікувати 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
04.12.2023 509
Еще материалы раздела «Суспільство»