<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Світ
05.12.2023 442

"Маніакальний підхід": експерт описав стратегію Герасимова у війні

Командувач російського Генштабу діє зараз, як "радянський м'ясник" Жуков.

936aa37af557c374fc69bb3be5bb5902_05.12.23

В основі теперішньої воєнної стратегії начальника Генштабу РФ Валерія Герасимова лягли принципи "наступ за будь-яку ціну" чи "ні кроку назад!". Пише ТСН. 

Таку думку військово-політичний оглядач Олександр Коваленко висловив у Мережі.

Коваленко порівняв дії Герасимова зі стратегією маршала СРСР Георгія Жукова, який досягав перемог на фронті виключно, завалюючи противника тілами радянських військових.

"Ні кроку назад!" або "Наступ будь-якою ціною!" Очевидно, що саме ці два принципи лягли в нинішню стратегію валерія герасимова в Україні та практично повністю копіюють маніакальний підхід до ведення бойових дій генералом Жуковим", – зазначив оглядач.

Він додав, що "радянський м'ясник" не цінував людських життів і досягав цілей завдяки цим двом принципам.

"Валерій герасимов, схоже, стурбований лаврами Жукова і всіляко хоче їх приміряти на себе. Наша мета – обіграти російських маніяків у їхній "грі на забій", – резюмував Коваленко.

Нагадаємо, раніше аналітики Інституту вивчення війни порівняли дії Герасимова та головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, вказавши, що перший робить ті ж помилки та кидає своїх солдатів у "м’ясні штурми", а другий робить висновки з попереднього досвіду.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Маніакальний підхід": експерт описав стратегію Герасимова у війні 5.00 5 2
Політика / Світ
05.12.2023 442
Еще материалы раздела «Світ»