<
НОВИНИ ДНЯ: У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.12.2023 432

Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні в День святого Миколая

В День святого Миколая та в День Збройних Сил України 6 грудня очікується хороша зимова погода. Уночі очікується помірний мороз в межах від -4 до -10 градусів, вдень температура коливатиметься від -1 до -3 градусів Цельсія, або буде близько нуля.

Лише в південній частині України прогнозуються "незначні плюси" в температурних показниках. Цю інформацію повідомила синоптикиня Наталка Діденко. Пише OBOZ.UA.

Снігопади завтра не передбачаються, очікується суха погода, за винятком невеликого снігу у Вінницькій та Житомирській областях, а також невеликого дощу в Одеській області.

Вітер буде дути з південно-східного напрямку, помірний, іноді поривчастий.

У Києві 6-го грудня синоптики не передбачають опадів, подекуди виглядатиме сонце, проте буде вітряно. Температура вночі опуститься до -5-7 градусів, вдень очікуються 0-2 градуси морозу.

Як повідомляв OBOZ.UA, на початку грудня 2023 року в Україні очікуються морози у більшості областей, за винятком південних регіонів. Проте у другій половині місяця температура повітря почне поступово зростати. Так, на Різдво та Новий рік в Україні прогнозують плюсову температуру.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні в День святого Миколая 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.12.2023 432
Еще материалы раздела «Суспільство»