<
НОВИНИ ДНЯ: Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплимвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.12.2023 583

Мороз, місцями дощі: прогноз погоди на 7 грудня Синоптики прогнозують сніг, дощ і мороз у містах України.

В Україні у четвер, 7 грудня, буде хмарно з проясненнями. На півдні, у центрі та у Донецькій області сніг і дощ. На Закарпатті та Прикарпатті очікується сніг. На решті території – без істотних опадів.

Про це повідомляє "Укргідрометцентр". Пише ТСН. 

Вдень в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях місцями налипання мокрого снігу. На дорогах – ожеледиця.

Стовпчики термометрів на півночі вдень покажуть – 1-6 градусів, а вночі -5 -10.

На решті території температура повітря вдень буде від -3 до +2, а на півдні до +5 градусів. Вночі температура очікується у межах -1 -6 градусів.

У Києві 7 грудня а хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер північно-східний зі швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря вдень буде від -2 до -4, а вночі у Києві від -6 до -8 градусів.

Нагадаємо, у Києві цьогорічна осінь посіла друге місце серед найтепліших від 1881 року.

Оценка материала:

5.00 / 2
Мороз, місцями дощі: прогноз погоди на 7 грудня Синоптики прогнозують сніг, дощ і мороз у містах України. 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.12.2023 583
Еще материалы раздела «Суспільство»