<
НОВИНИ ДНЯ: Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  Ціни на оренду в Києві зростають. Скільки коштує зняти квартиру у столиці влітку  За угодою із США Україна отримає ескадрильї винищувачів: не тільки F-16 – Зеленський  Скількох українців потенційно можуть мобілізувати: в Раді назвали цифру  У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  Повістка поштою: у Міноборони пояснили, за яких умов вважатиметься врученою  Вступ України до Євросоюзу: визначено важливу датувсі новини дня
Політика
Росія
07.12.2023 341

Росіяни масово пишуть листи Путіну, в яких жаліються на "мʼясні штурми" – ЗМІ

Родичі загарбників жаліються на "навмисне знищення" мобілізованих командуванням.

211a9531fc47d36fc45dc2a098659cd1_07.12.23

Вже понад сто родичів російських військових написали листа диктатору Путіну, в яких написали, що їхніх родичів кидають у так звані "мʼясні штурми" в районі Авдіївки. Пише ТСН. 

Вони пишуть, що це робиться, щоб встигнути захопити українське місто Авдіївка до початку до "Прямої лінії" з Путіним, призначеної на 14 грудня, або до Нового року, інформує опозиційне видання "Важные истории".

Журналісти ознайомились з подібним зверненням, у якому йдеться, що російське командування розпорядилося відправляти на штурм Авдіївки навіть військовослужбовців із пораненнями середньої тяжкості.

Дружина одного з мобілізованих розповіла виданню, що, за словами її чоловіка, військові "там ходять по трупах, ними просто все завалено".

Родичі жаліються на "навмисне знищення" мобілізованих командуванням.

Зазначимо, що російські війська почали масовані атаки на місто Авдіївки на початку жовтня. Джерела повідомляють, що повне захоплення Донецької області це одна з цілей, яку перед підлеглими поставив диктатор Путін.

Експерти зазначають, що поки росіяни досягли незначних успіхів, але ціною дуже великих втрат. Українські військові стверджують, що в районі Авдіївки загарбники щодня втрачають приблизно тисячі військових.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські підрозділи на Авдіївському напрямку, які намагаються підійти до коксохімічного заводу, або відступають, або їх знищують ЗСУ.

Крім того, ми раніше інформували, що російські окупанти намагатимуться посилювати тиск у районі Авдіївки. Вони зараз ще не використали ті підрозділи, які є у них в резерві.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росіяни масово пишуть листи Путіну, в яких жаліються на "мʼясні штурми" – ЗМІ 5.00 5 1
Політика / Росія
07.12.2023 341
Еще материалы раздела «Росія»