<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Політика
Європа
07.12.2023 502

Пісторіус пообіцяв збільшити виробництво зброї для України, проте назвав "але"

За словами Бориса Пісторіуса, промисловість не встигає за попитом.

d280a91b8c5df7b79577452edf8c6725_07.12.23

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив, що німецька оборонна промисловість нарощує потужності "скрізь, де тільки може", але для цього потрібен час. За його словами, наразі існує затримка з постачанням зброї до України. Пише ТСН. 

Про це пише DW.

Як зазначив Пісторіус, виробничі потужності планують збільшити якомога швидше, оскільки наразі німецька оборонна промисловість не встигає за попитом, який є в певних сферах. Йдеться і про виробництво боєприпасів, і про системи протиповітряної оборони. Після налагодження цих процесів з'явиться можливість виробляти озброєння швидко та безперебійно.

"Це питання швидкості, а ви не можете мати необмежений вплив на швидкість", - вказав він.

Міністр нагадав, що раніше така ситуація була з виробництвом боєприпасів для зенітних самохідних установ Gepard: для його відновлення Німеччині знадобилося пів року.

"Ми постачаємо все, що можемо", – резюмував Борис Пісторіус.

Нагадаємо, концерн Rheinmetall почав виробляти для України артилерійські снаряди.

Оценка материала:

5.00 / 1
Пісторіус пообіцяв збільшити виробництво зброї для України, проте назвав "але" 5.00 5 1
Політика / Європа
07.12.2023 502
Еще материалы раздела «Європа»