НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.12.2023 491

Синоптики попередили про небезпеку: де в Україні буде найскладніша погода

Синоптики попереджають українців про небезпечні погодні явища у п'ятницю, 8 грудня. В останній робочий день тижня в країні прогнозують ожеледицю, крижаний дощ та мокрий сніг.

podborka-neobychnyh-snegovikov_08.12.23

Про це йдеться у повідомленні Українського гідрометцентру. Пише apostrophe.ua. 

Фахівці у своєму попередженні про небезпечні метеорологічні явища в країні наголошують, що 8 грудня фактично на всіх дорогах країни очікується ожеледиця, окрім західних областей.

Також у Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській, Донецькій області прогнозують ожеледь.

Водночас, на півдні, а саме в Одеській та Миколаївській області, можливе налипання мокрого снігу.

У зв'язку з ускладненням погодних явищ українців закликають планувати поїздки, адже подекуди можливе порушення руху транспорту.

"І рівень небезпечності, жовтий. Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць", - наголошують в Укргідрометцентрі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптики попередили про небезпеку: де в Україні буде найскладніша погода 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
08.12.2023 491
Еще материалы раздела «Суспільство»