<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.12.2023 439

Синоптики попередили про небезпеку: де в Україні буде найскладніша погода

Синоптики попереджають українців про небезпечні погодні явища у п'ятницю, 8 грудня. В останній робочий день тижня в країні прогнозують ожеледицю, крижаний дощ та мокрий сніг.

podborka-neobychnyh-snegovikov_08.12.23

Про це йдеться у повідомленні Українського гідрометцентру. Пише apostrophe.ua. 

Фахівці у своєму попередженні про небезпечні метеорологічні явища в країні наголошують, що 8 грудня фактично на всіх дорогах країни очікується ожеледиця, окрім західних областей.

Також у Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській, Донецькій області прогнозують ожеледь.

Водночас, на півдні, а саме в Одеській та Миколаївській області, можливе налипання мокрого снігу.

У зв'язку з ускладненням погодних явищ українців закликають планувати поїздки, адже подекуди можливе порушення руху транспорту.

"І рівень небезпечності, жовтий. Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць", - наголошують в Укргідрометцентрі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптики попередили про небезпеку: де в Україні буде найскладніша погода 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
08.12.2023 439
Еще материалы раздела «Суспільство»