<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.12.2023 287

Ви будете здивовані, але йогурт краще не їсти на сніданок

Попри поширену думку, йогуртом снідати не потрібно

Чимало людей для того, щоб схуднути обирають різноманітні дієти, які часто пропонують їсти на сніданок йогурти. Та й взагалі, багато людей снідають цим продуктом. Пише ТСН. 

Але попри поширену думку, йогурт на сніданок їсти не потрібно.

Так йогурт дуже корисний продукт.  У йогурті міститься  величезна кількість корисних речовин і вітамінів.  Йогурт покращує травлення, стан судин, зубів, допомагає схуднути, покращує імунну систему,  корисний для кісток і суглобів.

Але цей практично ідеальний продукт не підходить для першої трапези та ось чому.

Чому йогурт не можна їсти на сніданок

Не варто використовувати йогурт для першого сніданку вранці.

Медики пояснюють, чому це погана ідея. При вживанні йогурту, так само як і інших кисломолочних продуктів натщесерце, корисні бактерії, які містяться в цьому продукті, заради яких ми власне і споживаємо йогурти, відразу потрапляють в агресивне кисле середовище і моментально гинуть, не встигнувши дістатися кишківника

Тому користь продукту, з'їденого натщесерце, дорівнює нулю. Йогуртом краще перекусити через 2-3 години після сніданку або з'їсти його на вечерю, рекомендують дієтологи.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ви будете здивовані, але йогурт краще не їсти на сніданок 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.12.2023 287
Еще материалы раздела «Суспільство»