<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.12.2023 385

На вихідні в Україні прогнозують до +4°, подекуди сніг і дощ

В Україні погода на вихідних, 9-10 грудня, буде похмурою, але без істотних опадів, лише в окремих областях очікується сніг і дощ.

Про це повідомили в Sinoptik.ua.

Зокрема, у суботу по всій Україні очікується типова для грудня погода. Небо затягнуть хмари, але невеликий мокрий сніг пройде на сході країни, а також у Сумській, Полтавській і Запорізькій областях.

Удень тільки на півдні та південному сході країни очікується плюсова температура — до +2…+4°. У центральних областях термометри покажуть близько 0°. У західних регіонах, а також на Луганщині, денна температура становитиме близько -2…-4°, у північних областях буде трохи холодніше — -4…-6°.

Уночі на заході та півночі України очікуються помірні морози до -8...-10°.

Погода в неділю буде практично такою самою, як і в суботу. На заході та в центрі країни синоптики прогнозують близько 0°. На півдні та південному сході повітря прогріється до +2…+4°, а у східних та північних областях стовпчики термометрів опустяться до -3…-5°.

Небо також буде похмурим, але обійдеться без істотних опадів. Лише в Сумській і Харківській областях пройде невеликий сніг, на Дніпропетровщині — з дощем.

Новий тиждень розпочнеться з опадів по всій Україні. На півдні у понеділок, 11 грудня, пройдуть дощі (місцями сильні, до 6 мм), у решті регіонів — мокрий сніг.

У західних і центральних областях температура повітря вдень становитиме близько 0°, у Чернігівській, Сумській, Харківській і Дніпропетровській — до -3°. Найхолоднішою погода на початку тижня буде у східному регіоні (до -5…-7°), а найтеплішою — у південному (+3…+6°).

Оценка материала:

5.00 / 1
На вихідні в Україні прогнозують до +4°, подекуди сніг і дощ 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
08.12.2023 385
Еще материалы раздела «Суспільство»