<
НОВИНИ ДНЯ: Спека трохи спаде: прогноз погоди в Україні на 26 червня  День Конституції України 2024 року: коли святкуємо і чи буде вихідний  Чому під час тривоги в Києві зупиняється громадський транспорт  До України суне антициклон: як зміниться погода найближчими днями  Командири РФ кидають своїх підлеглих у "ями" та морять голодом за найменші провини, - ЦНС  Аспірантура за контрактом не даватиме відстрочку від мобілізації, - голова МОН  Сі Цзіньпін заявив, що Китай шукатиме врегулювання "кризи в Україні" у власний спосібвсі новини дня
Політика
Росія
09.12.2023 348

Путін оголосив, що знову йде у президенти

Таку заяву очільник Кремля зробив після нагородження російських окупантів.

Російський диктатор Володимир Путін оголосив, що знову планує балотуватися на президентських "виборах" в РФ 2024 року. Пише ТСН. 

Про це повідомляють російські засоби масової пропаганди 8 грудня.

"Путін у Кремлі повідомив герою "ДНР" Артема Жозі про плани висуватися на новий президентський термін", – йдеться в заяві одного з медіа.

Свою заяву Путін зробив після нагородження медалями "героїв Росії" у Георгіївській залі Кремля.

Пропагандисти показали відео, на якому російський бойовик Жога попросив Путіна стати кандидатом на пост президента РФ, на що диктатор відповів:

"Не приховуватиму, у різний час були різні думки, але зараз такий час, що треба ухвалювати рішення. Я балотуватимуся на посаду президента".

До слова, Центрвиборчком РФ вирішив, що президентські "вибори" триватимуть кілька днів – у період від 15 до 17 березня 2024 року.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін оголосив, що знову йде у президенти 5.00 5 2
Політика / Росія
09.12.2023 348
Еще материалы раздела «Росія»