<
НОВИНИ ДНЯ: В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.12.2023 356

На дорогах буде "каша": синоптикиня розповіла, коли в Україну прийде потепління

Із неділі, 10 грудня, у багатьох регіонах України температура повітря підвищиться. У Києві відлига розпочнеться з 11-го числа.

Про це 8 грудня повідомила в Telegram синоптикиня Наталія Діденко. Вона розповіла, що у суботу, 9 грудня, ще переважатиме морозна погода. Пише OBOZ.UA.

Найближчої ночі очікується -4...-11, вдень в суботу -1...-4 градуси. На півдні України вночі та вдень переважатиме плюсова температура. Там можуть пройти дощі, а на сході – мокрий сніг. На решті території без істотних опадів.

У Києві субота буде холодною. Вночі -5...-7 градусів, удень -1...-3. На дорогах може бути слизько, але опадів, за прогнозом Діденко, не буде.

"У неділю і надалі - поступово теплішатиме. Відповідно, каша під ногами, каша – на голову. Можливі небезпечні бурульки!" – написала синоптикиня.

У Києві мороз відступить із 11 грудня, після чого можливі періодичні опади – мокрий сніг чи дощі. "Тому підготуйте відповідне взуття", – порадила Діденко.

Як писав OBOZ.UA, в Україні на вихідні (9 та 10 грудня) Укргідрометцентр прогнозує опади на сході країни. У більшості областей у суботу буде холодно, а в неділю потеплішає, за винятком півдня і сходу, де в останній день тижня температура навпаки опуститься на кілька градусів нижче.

Оценка материала:

5.00 / 2
На дорогах буде "каша": синоптикиня розповіла, коли в Україну прийде потепління 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.12.2023 356
Еще материалы раздела «Суспільство»