<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Якщо набридло солодке: рецепт лимонного печива, яке тане в роті  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  Оновлення даних у ТЦК для студентів: що змінилося  Єдина людина в Росії, яка планує стратегію війни: у Зеленського розповіли, хто насправді "керує парадом"  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  У Британії закликали Німеччину дати Україні ракети Taurus і дозволити бити ними по Кримувсі новини дня
Політика
Україна
10.12.2023 322

Росія роками стежила за українцями онлайн і може це робити зараз: усі подробиці

Загалом камер із російським програмним забезпеченням в Україні десятки тисяч.

a7b2bf90c2a28c6386cc69b05a21fdfa_10.12.23

Росіяни мали доступ до камер спостережень в Україні. ФСБ роками стежила онлайн за українцями і може це робити далі.

Як це можливо на другому році повномасштабної війни та що зробити, щоб уберегти себе від очей ворога, розповів в ексклюзивному сюжеті для TSN.ua журналіст Артем Зябкін.

ФСБ слідкує за українцями онлайн?

Тисячі камер відеоспостереження по всій Україні роками транслювали картинку для ФСБ. І йдеться не лише про вуличні камери, а й про ті, що висять на надважливих підприємствах, ключових установах та є у великого українського бізнесу. Перед початком повномасштабного вторгнення проблему начебто вирішили, але журналісти знайшли прогалину. Тож як рашисти можуть дізнатися буквально все про українців та чому всім на це ніби однаково?

Це – камера TRASSIR китайського виробництва з однойменним програмним забезпеченням. І все було б у повному порядку, якщо б воно не було вже російське. Сервери у камер, до речі, також розташовані в Москві.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія роками стежила за українцями онлайн і може це робити зараз: усі подробиці 5.00 5 2
Політика / Україна
10.12.2023 322
Еще материалы раздела «Україна»