<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  Байден може знятися з президентських виборів у США та висунути заміну, - Spiegel  Чому більшість помісних церков досі не визнають ПЦУ: Епіфаній пояснив  Дві великі країни НАТО конкурують у питанні допомоги України — експерт  Чому європейці та американці не їдять гречку, хоча вона й дуже корисна: відповідь неймовірна  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в маевсі новини дня
Політика
Україна
10.12.2023 708

Передавання до Росії даних з камер в Україні: в МВС пояснили, чи дійсно це можливо

Міністр Клименко анонсував комплексну перевірку.

a1bdfe1c1b45155eb08eccae398c1ac4_10.12.23

Міністерство внутрішніх справ перевірить інформацію з розслідування “Схем” (Радіо Свобода) про те, що тисячі камер відеоспостереження по всій Україні — встановлені на вулицях міст, на державних і приватних об’єктах — роками могли передавати дані на сервери в Росії. Пише ТСН. 

Про це заявив очільник відомства Ігор Клименко в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

Він запевнив, що у міністерстві перевірять інформацію, оприлюднену журналістами у розслідуванні.

“Інформація, яка була висвітлена в журналістському розслідуванні, звичайно, вона потребує ретельного дослідження й вивчення. І це питання не тільки до спеціальних служб. Це питання до комунальних служб, які встановлювали ці камери”, — сказав Клименко.

Оценка материала:

5.00 / 2
Передавання до Росії даних з камер в Україні: в МВС пояснили, чи дійсно це можливо 5.00 5 2
Політика / Україна
10.12.2023 708
Еще материалы раздела «Україна»