<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
09.12.2023 337

Ремонт "синьої" гілки метро. В Києві змінять рух на завантажених відрізках доріг

На тлі закриття шістьох станцій "синьої" гілки метро, в Києві переорганізують дорожній рух на найбільш завантажених відрізках доріг.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка.

Як відзначив Клименко, щойно завершилось засідання Державної комісії ТЕБ та НС щодо ситуації із підтопленням декількох станцій метро. За його словами, наразі основне навантаження із перевезення громадян припало на наземний громадський транспорт, що може значно ускладнити дорожній рух.

"Тому вніс пропозицію, яку підтримали під час засідання Комісії: впроваджуємо зміни в організації дорожнього руху на найбільш завантажених відрізках доріг столиці", - пише Клименко.

Що зміниться:

  • збільшиться пропускна спроможність громадського транспорту;

  • відрегулюють хронометраж перемикання сигналів світлофора;

  • перенесуть для зручності зупинки громадського транспорту;

  • змінять деякі дорожні знаки;

  • посилять роботу патрулів.

Зміни на Либідській площі

"На площі Либідській знаходяться два розворотних кільця, які зазвичай завантажені припаркованими транспортами й також здійснюється розворот всіх транспортних засобів. Наразі для полегшення ситуації потрібно ці два кільця зробити проїзними лише для громадського транспорту, а всі інші - перенаправити на розворот на Великі Васильківські та Антоновича", - розповів заступник начальника Департаменту патрульної поліції Києва Олексій Білошицький.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ремонт "синьої" гілки метро. В Києві змінять рух на завантажених відрізках доріг 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
09.12.2023 337
Еще материалы раздела «Столиця»