<
НОВИНИ ДНЯ: Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.12.2023 456

Сніг ожеледь та тумани: якою буде погода в Україні 10 грудня, - прогноз

Синоптик нагадала, що скоро в Україні потеплішає.

У неділю, 10 грудня, в Україні буде хмарна погода з періодичними опадами. Під час опадів можливе налипання мокрого снігу та ожеледиця, прогнозує відома українська синоптик Наталка Діденко. Пише УНІАН. 

"Тумани будуть бродити. Видимість погіршиться до 200-500 метрів! - попередила вона. - Надалі в Україні переважатиме хмарна, але переважно плюсова погода".

Погода 10 грудня - температура повітря

За прогнозом Діденко, температура повітря 10 грудня вдень коливатиметься від 3 морозу до 2 тепла. На півдні + 2 ... +5 градусів, в Криму і на півдні Одеської області до + 8 градусів.

Погода 10 грудня у Києві

Як додала синоптик, у Києві 10 грудня очікується хмарна волога погода:

"Дуже слизько! Оскільки вночі ще до 2 ... -4 морозу, вдень передбачається близько нуля".

Потепління в Україні - прогноз

Раніше УНІАН писав, що, за прогнозом Діденко, з 11 грудня в Україні очікується потепління, відлига. А в суботу-неділю опади ймовірні тільки на сході України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сніг ожеледь та тумани: якою буде погода в Україні 10 грудня, - прогноз 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
10.12.2023 456
Еще материалы раздела «Суспільство»