НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Політика
Світ
10.12.2023 396

Син Трампа оскандалився заявою про "програш України"

Трамп-молодший висловився проти "продовження фінансування війни".

38d2a20c36fa88f6e2681e69f95c7ed6_10.12.23

Син колишнього президента США Дональд Трамп-молодший розкритикував зовнішню політику США щодо України і заявив, що "Україна вже програла війну з Росією". Пише ТСН. 

Про це пише Newsweek.

"Немає більше великих воєн, немає більше фінансування військово-промислового комплексу! Для тих з вас, хто ідіоти, Україна програла цю війну досить давно, ми просто тримаємо їх на системі життєзабезпечення з нескінченними грошима!",- сказав він.

Трамп-молодший також висловився проти продовження фінансування війни з боку США, звинувативши НАТО в тому, що воно надмірно покладається на американську підтримку.

Нагадаємо, у Байдена розповіли, скільки ще можуть гарантувати військову допомогу Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Син Трампа оскандалився заявою про "програш України" 5.00 5 2
Політика / Світ
10.12.2023 396
Еще материалы раздела «Світ»