НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Світ
10.12.2023 795

Путін до ОАЕ летів під охороною винищувачів, бо боїться за своє життя – політолог

Також його супроводжували "кадирівці".

314e714836792fb0b8e7ba84761899f0_10.12.23

Російський диктатор Володимир Путін настільки хвилюється за своє життя, що під час польоту до Об'єднаних Арабських Еміратів та Саудівської Аравії його супроводжували два винищувачі. Пише ТСН. 

Про це в ефірі телеканалу “FreeДом” розповів політолог Володимир Фесенко.

За його словами, у Саудівській Аравії та в ОАЕ також були “кадирівці”.

"Політ в Об'єднані Арабські Емірати та Саудівську Аравію в супроводі винищувачів, і що там ще не випадково був Кадиров і "кадировці", - розповів політолог.

Він також додав, що Путін раніше був “набагато вище” всіх арабських лідерів, проте тепер йому “доводиться до них їздити та показувати, що він зацікавлений у взаємодії і навіть в чисто символічних контактах з ними”.

Нагадаємо, що у Білому домі відреагували на участь Путіна у "виборах".

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін до ОАЕ летів під охороною винищувачів, бо боїться за своє життя – політолог 5.00 5 1
Політика / Світ
10.12.2023 795
Еще материалы раздела «Світ»