НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Світ
11.12.2023 724

У Сенаті розкрили надії Путіна, якщо США не продовжать допомогу Україні

У Сенаті розповіли про сподівання диктатора Путіна щодо війни про України.

3e0a4cc41c3323f142e3df0dd0ba25aa_11.12.23

Російський президент-диктатор Володимир Путін сподівається, що якщо США не відновлять військову допомогу Україні, то українська держава "впаде протягом декількох місяців". Таку заяву зробив голова Комітету з розвідки Сенату США Марк Ворнер після того, як сенатори не просунули новий "найважливіший" пакет військової допомоги Києву. Пише ТСН. 

Про це пише Business Insider.

"Надії Володимира Путіна на перемогу пов'язані з відходом США з України. Чому в цей момент ми повинні доводити, що Путін має рацію?", - наголосив Ворнер.

Голова відділу розвідки Сенату США Марк Ворнер заявив, що Володимир Путін вважає, що Україна впаде протягом кількох місяців без відновлення військової допомоги США.

Марк Ворнер зробив цю заяву в середу після того, як Сенат не зміг подолати поріг у 60 голосів, необхідний для просування нового пакету військової допомоги Україні.

Запропонований президентом Джо Байденом пакет на суму $110 млрд, який виділив Україні $61 млрд, а також кошти для Ізраїлю та допомоги Газі, був заблокований.

Виділення допомоги блокують переважно республіканці. Сенатори-республіканці хочуть, щоб пакет містив заходи безпеки на кордоні США.

Нагадаємо, конгресмен розповів, чи впливають успіхи українців на полі бою, на голосування щодо допомоги у США.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Сенаті розкрили надії Путіна, якщо США не продовжать допомогу Україні 5.00 5 2
Політика / Світ
11.12.2023 724
Еще материалы раздела «Світ»