<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  Картопляні деруни з шинкою та сиром: цікавий рецепт  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Банки знизили ставки за депозитами: під який відсоток можна покласти грошівсі новини дня
Політика
Україна
11.12.2023 407

Потрібно буде багато уваги до війни в Україні наступного року, – Reuters

Організація Об’єднаних Націй закликала виділити 46 мільярдів доларів США на 2024 рік для допомоги мільйонам людей, які постраждали від гуманітарних криз у всьому світі, зокрема на окупованих палестинських територіях, в Судані та Україні.

"Я думаю, що Близький Схід в цілому, Газа і Західний берег, ймовірно, будуть зоною найбільшої потреби", – сказав глава ООН з питань допомоги Мартін Гріффітс, повідомили у  Reuters.

Також, за його словами, Україна переживає відчайдушні часи та війну, яка відновиться повним розпалом наступного року. Цьому буде потрібно багато уваги.

Як повідомив Гріффінс, гуманітарна система зіткнулася з серйозною фінансовою кризою, оскільки минулого року було профінансовано трохи більше третини з 57 мільярдів доларів, необхідних для надання допомоги. І, за словами чиновника, це – найгірша нестача фінансування за останні роки.

Управління ООН з координації гуманітарних питань (OCHA) заявило, що майже 300 мільйонів людей потребуватимуть гуманітарної допомоги наступного року через конфлікти, надзвичайні кліматичні ситуації та економічні фактори.

Оценка материала:

5.00 / 2
Потрібно буде багато уваги до війни в Україні наступного року, – Reuters 5.00 5 2
Політика / Україна
11.12.2023 407
Еще материалы раздела «Україна»