<
НОВИНИ ДНЯ: Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великденьвсі новини дня
Бізнес
Економіка
13.12.2023 381

ТОП 10 криптоінструментів

Криптоінструменти — це ті механізми, які полегшують життя трейдера чи інвестора на біржі. Це може бути спрощена система транзакції або інвестиційні можливості, що полегшать ваш користувацький досвід. Розглянемо десятку кращих інструментів на біржі Binance. Тут ви не тільки помітите, як на біткойн ціна міняється, а й зможете розкрити потенціал Web3.

Навіщо в криптоіндустрії інструменти?

Криптовалютний ринок містить купу інформації про проєкти, ціни, токени, коди, гаманці тощо. Якби не було інструментів, то структурувати ці дані було б неможливо. Основні причини, навіщо треба користуватися криптоінструментами:

  • ви керуєте активами, портфелями й позиціями;
  • торгівля та інвестиції стають ефективнішими;
  • ви автоматизовуєте деякі процеси, як-от трейдинг;
  • будувати ринкові прогнози легше завдяки швидкому пошуку інформації.

Тож інструменти на криптовалютній біржі спрощують вашу взаємодію з нею та різними протоколами. Усі сервіси мають на меті одне: підвищити ефективність біржі та роботи на ній.

Список найкращих інструментів

Зручність різних інструментів ви можете визначити вже на практиці. Тож на які сервіси варто звернути увагу на Binance:

  • Безпека. Двофакторна аутентифікація та підтримка YubiKey роблять вашу взаємодію з екосистемою зручною й безпечною. З ними цифрові активи знаходяться під надійним захистом.
  • Pay. Ви можете сплачувати різні побутові та повсякденні потреби, використовуючи криптовалюту. Для цього існує Binance Pay, що не має географічних обмежень у сплаті. Щоб ініціювати платіж, треба просканувати QR-код.
  • Конвертація і спотова торгівля. Завдяки їм портфель залишається у плюсі. Це один з трендів у світі криптоіндустрії, що збільшує ваші можливості.
  • DCA-інструмент для автоматичного інвестування. Це така стратегія інвестування, при якій ви інвестуєте однакові суми за певний період, не зважаючи на ціну активу. Це дає змогу поступово наростити власні активи й підтримувати криптовалютний портфель.
  • Фʼючерсна торгівля. Ф’ючерсні контракти дають змогу керувати активами за тими цінами, які встановили в минулому. Цей інструмент доволі вигідний, але краще підходити до нього з досвідом, адже тут може бути великим і прибуток, і втрати.
  • NFT-маркетплейс. Це платформа, де можна за спрощеними умовами торгувати токенами NFT. Тож отримати унікальні цифрові активи можна доволі просто.
  • Earn для розкриття потенціалу криптовалюти. Тут можна змусити свої активи працювати та отримувати прибуток від вільних активів.
  • Launchpool і Launchpad. Це інноваційні платформи, що дають доступ до різних токенів і проєктів ще на ранніх стадіях. Це вигідна можливість для інвестицій, однак треба оцінювати ризики.
  • Academy. У Binance є власний освітній проєкт, що дає можливість вивчити основи блокчейну, покупки та інвестицій.
  • Фан-токени. Це гарна можливість для фанатів взаємодіяти зі спортивними командами, щоб приймати разом з ними якісь рішення, мати доступ до мерчу тощо.

Інструменти на криптовалютній біржі полегшують користування нею. Тож скористайтеся різними можливостями та відкрийте для себе світ криптоіндустрії.

Оценка материала:

5.00 / 3
ТОП 10 криптоінструментів 5.00 5 3
Бізнес / Економіка
13.12.2023 381
Еще материалы раздела «Економіка»