НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Світ
11.12.2023 329

Агентство Fitch спрогнозувало перебіг російсько-української війни у 2024 році

Міжнародне агентство Fitch Ratings очікує, що війна між Росією та Україною триватиме протягом 2024 року у її нинішніх широких параметрах.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення агентства.

"На нашу думку, Україна все ще має деяку стратегічну військову перевагу, підкріплену твердою рішучістю та військовою підтримкою Заходу, але її контрнаступ поки що приніс обмежені результати, і в нашому центральному сценарії перевага недостатня для рішучого досягнення цілей", - йдеться у повідомленні.

Аналітики агентства також вважають, що немає політично обґрунтованих поступок, які могли б призвести до припинення війни шляхом переговорів, що потенційно може призвести до дуже затяжного конфлікту.

"У більш довгостроковій перспективі ми очікуємо на деяку форму врегулювання, але вважаємо "заморожений конфлікт" більш вірогідним, ніж стійка мирна угода, принаймні на значний період", - йдеться у прогнозі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Агентство Fitch спрогнозувало перебіг російсько-української війни у 2024 році 5.00 5 2
Політика / Світ
11.12.2023 329
Еще материалы раздела «Світ»