<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
12.12.2023 747

Вакансії у ЗСУ: у Міноборони розповіли про найактуальніші

В Україні подовжили воєнний стан та загальну мобілізацію до 14 лютого.

9a35bd9088a5fc4f3689a47e8abf16cc_12.12.23

В Україні 2023 року почала працювати перша рекрутингова компанія Lobby X. За її допомогою ті,хто бажають вступити до лав ЗСУ, можуть шукати актуальні вакансії. Пише ТСН. 

До української армії потрібні різні захисники, розповіла заступниця очільника Міноборони Наталія Калмикова у бесіді з NV.

На сьогодні Міністерство оборони України співпрацює з відомими сайтами для пошуку роботи.

"Я не зможу сказати, яких більше треба, яких менше, тому що це інформація, яка становить таємницю. Але я би хотіла зауважити, що відгукуються на вакансії як оператора БПЛА, так і на вакансії штурмовиків", - поділилася чиновниця.

Вакансії до лав ЗСУ: що відомо

Упродовж майже двох років від початку повномасштабного вторгнення в Україні триває перманентна мобілізація. Оскільки активна лінія фронту бойових дій, за словами Зелеського, сягає 1500 кілометрів, потрібно багато людей, аби чинити ворогові опір.

На платформах працевлаштування в Україні активно зростає кількість військових вакансій. Таким чином українці можуть самі подати запит на посаду, яку бажають у війську.

Нагадаємо, Головне управління розвідки Міністерства оборони України шукає розвідника. Така вакансія з’явилася в Мережі. Кандидатові обіцяють кваліфіковану підготовку в навчальному центрі та зарплату від 70 до 140 тисяч гривень.

Оценка материала:

5.00 / 2
Вакансії у ЗСУ: у Міноборони розповіли про найактуальніші 5.00 5 2
Політика / Україна
12.12.2023 747
Еще материалы раздела «Україна»