<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.12.2023 374

Не обійдеться без сюрпризів? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Різдво

Погода на Різдво Христове в Україні, яке тепер святкуватимуть за новоюліанським календарем, 25 грудня, очікується відносно тепла, морози вдарять лиш у деяких областях. Починаючи з цього періоду на українців чекає більше опадів у вигляді снігу.

jJFYFSuzzdrrbelWOSBJbvIG6YWTpREwJtXp0feF_12.12.23

Рекорднихтемпературдо кінця місяця синоптики не прогнозують. Похолодання буде, але не сильне. OBOZ.UA розповідає, якої погоди чекати на Різдво в найбільших містах України. Пише OBOZ.UA. 

Київ

У столиці на Різдво Христове морозів не очікується. На Святвечір у неділю, 24 грудня, синоптики прогнозують дощ зі снігом, вдень +3 +5, уночі +2 +1. Вітер західний 7 метрів на секунду, свідчать дані порталу meteo.ua.

На саме Різдво25 грудня, вдень +1, уночі 0 градусів, невеликий сніг, вітер західний 6 м/с.

Харків

У Харкові в неділю, 24 грудняневеликий дощ, вдень +5 +6, уночі +2, ветер західний 7 метрів на секунду.

На Різдво, 25 грудня, хмарно, але без опадів, удень +1 +2, уночі 0 градусів, вітер південно-західний 6 м/с.

Одеса

У неділю, 24 грудня, в Одесі очікується невеликий дощ, вдень +4 +5 градусів тепла, уночі +5, вітер західний 12 м/с.

На Різдво, в понеділок, 25 грудня, також невеликий дощ, але дещо похолоднішає. Удень +3 +4, уночі +3. Вітер північний 9 м/с.

Львів

У Львові в різдвяні дні очікується морозна та сніжна погода. 24 грудня невеликий сніг, удень -2, уночі до -3 морозу, вітер західний 11 м/с.

На Різдво, 25 грудняхмарно, але без опадів. Удень -4, уночі -7 градусів, вітер західний 5 м/с.

Дніпро

У Дніпрі на Різдво очікуються плюсові температури. На Святвечір, 24 грудня, невеликий дощ, удень +6, уночі +2. Вітер західний 8 м/с.

У понеділок, 25 грудня, похумуро, удень +2, вночі +1. Вітер південно-західний 5 метрів на секунду.

Як повідомляв OBOZ.UA, на Новий рік, за даними синоптиків, на Україну чекають погодні сюрпризи. На святкові дні випаде період відлиги.

Оценка материала:

5.00 / 1
Не обійдеться без сюрпризів? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Різдво 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.12.2023 374
Еще материалы раздела «Суспільство»