<
НОВИНИ ДНЯ: Як студентам-чоловікам виїхати за кордон: інструкція  Росіяни змирилися з війною в Україні і не намагаються чинити тиск на Путіна, - Bloomberg  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погода  Соцопитування: скільки українців підтримують заборону УПЦ МП, а скільки – проти  В Україні хочуть запровадити штрафні бали для водіїв за порушення ПДР – як це працюватиме  Дві ночі поспіль. Синоптики попередили про заморозки в Україні  КНР вклала шалені кошти і тепер їх втрачає: чи зацікавлений Китай у війні Росії проти Українивсі новини дня
Політика
Україна
13.12.2023 363

У Криму окупаційна "влада" б'є на сполох через дефіцит пального – ЦНС

Центр нацспротиву просить повідомляти про місцерозташування паливних складів ворога.

caa72c9992e7be819d8fdde2d2fb103b_13.12.23

У тимчасово окупованому Криму виник значний дефіцит палива. Причини - великі витрати та обмежена логістика через міст. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зазначається, що запасів пального у Криму вистачає на 9-15 днів, що змушує місцеву "окупаційну адміністрацію" бити на сполох. Водночас паливо першочергово виділяютьна потреби російської армії, тому цивільне населення відчуває дефіцит вже зараз.

Центр національного спротиву просить повідомляти про місцерозташування паливних складів ворога, аби "Сили Оборони могли пришвидшити колапс зс рф у регіоні".

Оценка материала:

5.00 / 1
У Криму окупаційна "влада" б'є на сполох через дефіцит пального – ЦНС 5.00 5 1
Політика / Україна
13.12.2023 363
Еще материалы раздела «Україна»