<
НОВИНИ ДНЯ: На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцарії  США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травнявсі новини дня
Політика
Україна
13.12.2023 814

У Раді просять Зеленського узаконити щоденну молитву "за перемогу ЗСУ"

Верховна Рада передала проєкт на розгляд керівництву.

053c377870df5770ff7f923ba4e4f4a6_13.12.23

Нардеп від "Слуги народу" Георгій Мазурашу пропонує узаконити щоденну молитву "за перемогу ЗСУ", а також звільнення усієї території України. Пише ТСН. 

Відповідний проєкт з'явився на сайті парламенту.

Назва документа звучить так: "Проєкт постанови про звернення Верховної Ради України до президента України щодо оголошення загальнонаціонального щоденного часу молитви за перемогу та звільнення всієї території України від російської окупації".

Мазурашу аргументував свою пропозицію тим, що така молитва раніше змінювала хід історії в інших країнах. Він також пропонує проводити спільну молитву не один раз, у якийсь конкретний час, а щодня.

Як видно зі сайту, Верховна Рада передала проєкт на розгляд керівництву.

Станом на 12 грудня текст проєкту постанови не опублікований.

Нагадаємо, за даними видання NYT, США пропонують Україні нову стратегію бойових дій на 2024, оскільки є "ризик програти війну".

Оценка материала:

5.00 / 2
У Раді просять Зеленського узаконити щоденну молитву "за перемогу ЗСУ" 5.00 5 2
Політика / Україна
13.12.2023 814
Еще материалы раздела «Україна»