<
НОВИНИ ДНЯ: Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у боях  Зеленський: у України із Заходом різне розуміння перемоги  Україну 1 липня розжарить до +37: синоптик розповіла, коли відпустить спека  Дохідність гривневих депозитів наближається до нуля не тільки через долар по 41 гривні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 1 – 7 липня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 1-7 липня 2024 року  Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитимевсі новини дня
Політика
Україна
13.12.2023 381

Щоб наші солдати виживали: в Україні розпочалося будівництво капітальних оборонних укріплень

Зараз під Авдіївкою, де російська армія вперлася саме в українські укріплення, втрати РФ майже в 10 разів більші, ніж втрати ЗСУ.

4c632123b71399ba42f2987f07dd2ef7_13.12.23

У різних регіонах розпочалося будівництво капітальних оборонних укріплень. Окопи, доти. Це вселяє оптимізм. Бо збереження людей – головне завдання. Тимчасову окупацію руїн Мар'їнки можна пережити. А людей не повернути. Пише ТСН. 

Про це написав журналіст Денис Казанський та оприлюднив фото оборонних укріплень.

"Ресурсів у РФ більше, ніж в України. Але вони не нескінченні, і вони вичерпаються, якщо змусити Росію зазнати незрівнянно більших втрат. Зараз під Авдіївкою, де російська армія вперлася саме в українські укріплення, втрати РФ майже в 10 разів більші, ніж втрати ЗСУ. Це задокументовані дані – те, що вдалося порахувати завдяки засобам об'єктивного контролю. З такими втратами РФ ніколи не зможе завдати поразки Україні", - зазначив журналіст.

Казанський наголосив, що саме тому потрібно будувати суцільні лінії укріплень. "Одну за одною. 3, 4, 5 лінії оборони. Щоб тільки думка про наступ викликала в окупантів жах. Щоб наші солдати виживали, а російські – помирали у непотрібних м'ясних штурмах", - підсумував він.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський і Головнокомандувач України генерал Валерій Залужний повідомили про намір посилити українську оборону.

Оценка материала:

5.00 / 1
Щоб наші солдати виживали: в Україні розпочалося будівництво капітальних оборонних укріплень 5.00 5 1
Політика / Україна
13.12.2023 381
Еще материалы раздела «Україна»