<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
15.12.2023 1078

Чи є ризики, що Україна може програти війну: Данілов дав змістовну відповідь

За його словами, на нашому боці величезна кількість країн, які спільно з нами допомагають боротися з РФ.

de7eda694d078f6efc218dab15eb24be_15.12.23

Україні не програє війну, яку розв’язала РФ, оскільки не її боці величезна кількість країн-партнерів. Пише ТСН. 

Про це рамках єдиного телемарафону повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

"Війну ми точно не програємо, тому що на нашому боці правда, на нашому боці величезна кількість країн, які спільно з нами допомагають нам боротися з цією мерзотою під назвою Російська Федерація... Що стосується ситуації появ в засобах масової інформації тих чи інших рекомендацій, я хочу звернути увагу, що це не нова історія. Але ви не побачите жодного підпису і жодного офіційного представника, який би офіційно починав про це говорити”, - наголосив Олексій Данілов.

Він також риторично запитав, чи можуть бути на фронті складні ситуації? І очевидно, що так.

“Але майте на увазі, після кожної ночі наступає день і день наступає з того, що виходить сонечко. Наше сонечко обов’язково вийде. Нам не треба зараз впадати в песимізм... Складні ситуації бувають, головне, щоб вони не були фатальними. Нічого фатального на сьогоднішній день немає”, - підкреслив Данілов.

Нагадаємо, що російські окупанти активізували свої наступальні дії. Це пов’язано із зимовим періодом.

Оценка материала:

5.00 / 3
Чи є ризики, що Україна може програти війну: Данілов дав змістовну відповідь 5.00 5 3
Політика / Україна
15.12.2023 1078
Еще материалы раздела «Україна»