<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Світ
16.12.2023 284

"Байден любить Україну щиро": Кулеба розповів про зустріч Зеленського з президентом США

Міністр каже, що у лідерів обох держав склалился дуже теплі та довірливі відносини.

e8feb5f86ddb69d3182c07d4c245967f_16.12.23

Нещодавня зустріч президента США Джо Байдена та президента України Володимира Зеленського була дуже теплою. Пише ТСН. 

Про це у ефірі програми "Сніданок з 1+1" розповів очільник українського МЗС Дмитро Кулеба.

Міністр описав зустріч Зеленського з Байденом.

"Зустріч була дуже теплою, оскільки президент Байден – це людина, яка любить Україну щиро, вона в його серці", – сказав Кулеба.

"По-друге, між президентом Байденом і президентом Зеленським склалился дуже теплі довірливі відносини. Війна – це така річ, яка друзів перетворює на братів", – додав голова МЗС.

Нагадаємо, після нещодавньої зустрічі Байдена та Зеленського у Вашингтоні президент США сказав, що хоче перемоги України, додавши, що ми "продовжимо постачати Україні необхідну зброю та обладнання стільки, скільки зможемо". А Зеленський за підсумками свого візиту сказав, що отримав "більш ніж позитивні сигнали".

Оценка материала:

5.00 / 1
"Байден любить Україну щиро": Кулеба розповів про зустріч Зеленського з президентом США 5.00 5 1
Політика / Світ
16.12.2023 284
Еще материалы раздела «Світ»