<
НОВИНИ ДНЯ: Часниковий соус "Айолі": після нього ви забудете про магазинний майонез  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Австрійський Raiffeisen відмовився від угоди з Дерипаскою після тиску США  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  Реновація хрущівок. Хто може долучитись до фінансування цього процесу  Як студентам-чоловікам виїхати за кордон: інструкціявсі новини дня
Політика
Світ
17.12.2023 1123

У ГУР пояснили, навіщо Путін збрехав про кількість загарбників, які воюють в Україні

Російський диктатор брехнею мотивує своє зазомбоване населення та лякає країни Заходу.

8334a959bd578bd8d4f5022c70a69eec_17.12.23

Російський диктатор Путін збрехав, коли заявив, що в Україні воюють понад 600 тисяч загарбників. Пише ТСН. 

Про це в етері телемарафону заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

Він заявив, що диктатор робить подібні заяви, щоб мотивувати зазомбоване населення власної країни та лякати західних партнерів України.

"Коли ворог подає викривлені дані, то робить це навмисно, щоб спричинити інформаційний тиск на нашу країну, можливо, продовжити лякати когось за кордоном і додатково мотивувати своє зазомбоване населення. Тому це не єдина брехня, яка звучала вчора з вуст російського диктатора", - сказав Юсов.

Він заявив, що наразі на території України воюють понад 450 тисяч загарбників.

"Не та цифра, яку озвучила людина, схожа на Путіна. Хіба що він порахував разом усіх ліквідованих загарбників, яких не забрали рашисти з поля бою. В такому ключі могла вийти інша цифра. А в цілому - це пропаганда", - резюмував представник ГУР.

Нагадаємо, раніше представник Головного управління розвідки Андрій Черняк прокоментував інформацію, що РФ хоче захопити Харків, Дніпро і Запоріжжя до 2026 року.

Крім того, ми раніше інформували, що в ГУР попередили про нові масштабні кібератаки РФ.

Оценка материала:

4.00 / 4
У ГУР пояснили, навіщо Путін збрехав про кількість загарбників, які воюють в Україні 4.00 5 4
Політика / Світ
17.12.2023 1123
Еще материалы раздела «Світ»