<
НОВИНИ ДНЯ: На Марсі сфотографували «шрам» завдовжки 600 км  У забороненій ОПЗЖ думають над створенням нової партії: що кажуть у Бойка  Зеленський відповів, чи запросять Путіна на наступний Саміт миру щодо України  Як приготувати смачний і поживний сендвіч на сніданок: рецепт з Instagram  Коли Собор архангела Гавриїла: історія свята, традиції  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  Не "Слуга народу": під яким брендом партія Зеленського може піти на виборивсі новини дня
Політика
Україна
16.12.2023 392

Умєров очікує від місцевої влади більшого сприяння мобілізації

Міністр оборони України Рустем Умєров закликав місцеву владу посилити залучення фахівців до Сил оборони через рекрутинг.

Про це він сказав під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням президента, повідомляє пресслужба Міноборони.

В ході засідання Умєров окреслив ключові напрями роботи з місцевою владою. Зокрема, у фокусі - будівництво фортифікаційних споруд. Також міністр говорив і про мобілізацію.

«Маємо змінити підходи до підготовки військовозобов'язаних до військової служби та населення до національного спротиву. Усі наші люди мають бути навчені та підготовлені», — наголосив він.

За словами Умєрова, органи місцевого самоврядування можуть відчутно посилити залучення фахівців до Сил оборони через проєкт рекрутингу: «Очікуємо від них ще більшого сприяння мобілізаційній роботі».

«Хочу додати про загрозу в інформаційному просторі: Ворог активно працює над дискредитацією України — назовні та всередині. Ворог намагається створити штучний конфлікт всередині керівництва та створити ілюзію, ніби Україну не підтримують партнери. Прошу ретельно ставитись до інформаційної гігієни», — додав Умєров.

Оценка материала:

5.00 / 2
Умєров очікує від місцевої влади більшого сприяння мобілізації 5.00 5 2
Політика / Україна
16.12.2023 392
Еще материалы раздела «Україна»