<
НОВИНИ ДНЯ: Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізаціювсі новини дня
Політика
Росія
17.12.2023 2869

В Росії хочуть боротися з ельфами – у Путіна заговорили про серйозну загрозу

Близько 12 тисяч росіян ідентифікували себе ельфами та активно вивчають ельфійську мову.

4c0fb508c31fb28dd4d641f119a6e770_17.12.23

Член Ради при президентові Росії із міжнаціональних відносин Андрій Худолєєв висловив стурбованість з приводу інтересу до ельфійської мови серед російської молоді. За його словами, це явище "є серйозною загрозою". Пише ТСН. 

Про це пишуть росЗМІ.

"Ельфами себе ідентифікували понад 12 тисяч людей. За Конституцією РФ, національність визначається так – хто як себе назвав, той такм і є. Я б цю тему не порушив, але в кожному місті знаходжу вчителів, які мені кажуть, що у них є діти, які вивчають ельфійську мову… Я від того часу в іграшки не граю, вважаю це серйозною загрозою", - заявив Худолєєв форумі "Багатонаціональна молодь Зауралля".

РОсійський чиновник також додав, що в "Яндекс перекладачі" є переклад з ельфійської, але немає багатьох реальних мов РФ.

Ельфійську мову вигадав Дж. Р. Р. Толкін – автор творів "Володар кілець" та "Хоббіт, або Туди і назад".

Мова була розроблена як частина створеного письменником світу та використовується в його книгах. Ельфійська набула популярності серед фанатів фентезі-епопеї.

Оценка материала:

5.00 / 3
В Росії хочуть боротися з ельфами – у Путіна заговорили про серйозну загрозу 5.00 5 3
Політика / Росія
17.12.2023 2869
Еще материалы раздела «Росія»