<
НОВИНИ ДНЯ: "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФ  Синоптикиня попередила про заморозки: де суттєво опуститься температура  Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчоювсі новини дня
Політика
Світ
18.12.2023 428

Чи може НАТО перейти "червоні лінії" і вдарити по Росії: прогноз експерта

Альянс не хоче бути втягнутим у війну в Україні.

631f8b39ea1ee0f6c08b9028d1960500_18.12.23

На сьогодні для НАТО немає такої "червоної лінії", переступивши яку РФ отримає удар у відповідь від Альянсу. Пише ТСН. 

Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов на своєму ютуб-каналі.

За його словами, НАТО дистанціюється від війни в Україні:

"Зверніть увагу, що НАТО не постачає нам ні техніку, ні озброєння, ні спорядження. НАТО давало гуманітарну допомогу у вигляді медикаментів, у вигляді палива в перший місяць війни, 50 тонн вони дали. І все. далі НАТО дистанціюється. Ми працюємо з нашими країнами-партнерами безпосередньо, поза блоком НАТО", - каже він.

Альянс не хоче бути втягнутим у цей конфлікт, тому так боїться діяти рішуче.

"Альянс побоюється переходу війни в світову і того, щоза такого розвитку подій кремлівський диктатор Путін натисне "червону кнопку" -  здійснить ядерний удар", - додав Жданов.

Нагадаємо, на саміті НАТО у Вашингтоні 2024 року члени Альянсу можуть оголосити про "запрошення" України чи озвучити формулювання "ми чекаємо Україну в Альянсі".

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи може НАТО перейти "червоні лінії" і вдарити по Росії: прогноз експерта 5.00 5 2
Політика / Світ
18.12.2023 428
Еще материалы раздела «Світ»