<
НОВИНИ ДНЯ: "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травнявсі новини дня
Політика
Україна
18.12.2023 633

Зрадниця Оксана Байрак розмріялася про повернення до Одеси і назвала себе "найбільшою патріоткою України"

Втікачка навіть не втратила нагоди показати, що володіє українською мовою.

fb90d65e459692c267c4340cce3537a1_18.12.23

Режисерка-втікачка Оксана Байрак вирізнилася дивними заявами під час виходу у прямий ефір у своєму Instagram. Пише ТСН. 

Зрадниця, яка влітку 2023-го втекла до Росії і наразі там знімає серіал для пропагандистського каналу, заявила, що "обов'язково повернеться до Одеси", де перебувала на початку повномасштабного вторгнення. Також втікачка впевнена, що й у Києві на неї чекають з розпростертими обіймами.

А тим обуреним українцям, які повідомили Байрак, що вона тут нікому не потрібна, відповіла, що вони "знехтували країною". Також зрадниця на запитання, чи вона з України, заявила: "Я не лише з України. Я українка! При чому, я вважаю, що найбільша патріотка!" – відповіла втікачка.

Ну і щоб продемонструвати, що вона володіє українською, заспівала фрагмент з пісні "Червона Рута".

Наостанок Байрак, яка відсиджується в Росії і працює там, заявила, що її країна – Україна, а "всім, хто відкриває на неї рота" побажала "кохати свою рідну неньку, так, як вона її любить".

Нагадаємо, що у жовтні цього року стало відомо, що Оксана Байрак, яка з Одеси втекла під час війни до Росії, почала там працювати. В країні-терористці режисерка знімає серіал для російського пропагандистського каналу з російськими акторами.

Оценка материала:

5.00 / 3
Зрадниця Оксана Байрак розмріялася про повернення до Одеси і назвала себе "найбільшою патріоткою України" 5.00 5 3
Політика / Україна
18.12.2023 633
Еще материалы раздела «Україна»