<
НОВИНИ ДНЯ: Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецептвсі новини дня
Політика
Світ
18.12.2023 389

"Відправлю на кордон війська": Путін пригрозив Фінляндії через її вступ до НАТО

Путін заявив, що Росія буде створювати Ленінградський військовий округ біля кордону із Фінляндією.

5f366718b8e986bb4527fe3db162d08a_18.12.23

Російський диктатор Володимир Путін звинуватив НАТО, що вони нібито "затягли" Фінляндію до Альянсу. Ба більше, він пообіцяв відправити до кордону із Фінляндією російські війська.

Про це очільник Кремля сказав журналісту пропагандистського каналу "Россия". Пише ТСН. 

Путін заявив, що через те, що Фінляндія вступила у НАТО, Росія біля її кордонів буде створювати Ленінградський військовий округ.

"Взяли затягли до НАТО Фінляндію. У нас що були якісь суперечки? Усі суперечки, у тому числі й територіального характеру, у середині 20 століття давно вирішені. Найдобріші та найсерйозніші були стосунки. Проблеми не було, тепер будуть. Тому що ми тепер створюватимемо Ленінградський військовий округ і концентруватимемо там певні військові підрозділи", - пригрозив він.

Як завжди, Путін звинуватив НАТО у "створенні конфлікту" через розширення блоку.

"З ким у нас якісь проблеми були? Та ні з ким. Це вони (країни НАТО, - ред.) створюють проблеми з нами, потому що не хочуть такого конкурента в образі Росії", - додав він.

Нагадаємо, Путін пожалівся, що Захід "хоче" поділити Росію на п'ять частин.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Відправлю на кордон війська": Путін пригрозив Фінляндії через її вступ до НАТО 5.00 5 2
Політика / Світ
18.12.2023 389
Еще материалы раздела «Світ»