<
НОВИНИ ДНЯ: День вишиванки 2024 року: коли, історія, українські традиції  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Майже пів мільйона: Британія шокувала втратами російської армії у війні в Україні  Рецепт овочевого салату з огірком, болгарським перцем, морквою та гострою заправкою  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей та активно застосовує на фронті – BILD  Чи зможуть далекобійні ATACMS повністю знищити Кримський міст: відповідь експертавсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
18.12.2023 299

Україна виборола чотири нагороди з лижних гонок на міжнародному турнірі "Slavic Cup"

Представники збірної України з лижних перегонів у перший день змагань на міжнародному турнірі "Slavic Cup" виборола відразу чотири нагороди.

photo_2023_12_16_18_34_15_3b0707a4d05e9cdf7895c464f8293fab_650x410_18.12.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал Національного олімпійського комітету України.

"Два золота, срібло і бронзу вибороли представники збірної України з лижних перегонів у перший день змагань на міжнародному турнірі "Slavic Cup", - заявили в НОК.

За словами комітету, нагороди розігрувалися у спринті вільним стилем на 1,4 км.

Дмитро Драгун став переможцем серед чоловіків, випередивши у боротьбі за перше місце товариша по команді Андрія Доценка.

Вікторія Олех посіла перше місце серед жінок, де третьою фінішувала і відтак стала бронзовою призеркою ще одна українка Анастасія Іванченко.

"Вітаємо з медальним стартом і бажаємо успішного продовження змагань у Словаччині", - наголосили в НОК.

Нагадаємо, на початку місяця у Фінляндії на першому етапі Кубка світу з лижної акробатики українець Дмитро Котовський став бронзовим призером в особистих змаганнях чоловіків.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що українські фігуристи вибороли "золото" у танцях на льоду на міжнародному турнірі з фігурного катання Pavel Roman Memorial у чеському місті Оломоуц.

Ми також писали, що український дует в складі Марії Пінчук та Микити Погорєлова вперше за 12 років виборов для України "золото" у танцях на льоду на етапі юніорської серії Гран-прі ISU з фігурного катання.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна виборола чотири нагороди з лижних гонок на міжнародному турнірі "Slavic Cup" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Спорт
18.12.2023 299
Еще материалы раздела «Спорт»