Життя та Стиль
Суспільство
Ковбаски з фаршу в духовці: цікава ідея для сімейної вечері
Ковбаски з фаршу – чудова альтернатива звичним домашнім котлетам. Ситна м'ясна страва, яку можна подавати як у гарячому, так і в холодному вигляді.
Для приготування нам знадобляться м'ясний фарш і приправи. А щоб ковбаски були соковитими, фарш треба добре відбити. Пише ТСН.
Інгредієнти
фарш свинячий - 500 г
фарш курячий - 500 г
вершкове масло - 40 г
цибуля ріпчаста - 1 шт.
часник - 3 зубчики
паприка мелена - 1 ч. л.
Коріандр - 1 ч. л.
сушений часник - 1 ч. л.
Крохмаль - 1 ст. л.
харчова сода - 0,5 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
- Цибулю дрібно наріжте. Часник вичавіть через прес.
- У фарш додайте цибулю, часник, харчову соду, крохмаль, м'яке вершкове масло, паприку, коріандр, сушений часник, сіль та перець. Усе добре вимішайте і відбийте – беріть фарш частинами та кидайте об дно миски. Покладіть до холодильника щонайменше на годину.
- Руки змочуйте у воді та формуйте подовжені ковбаски.
- Викладайте на деко, застелене пергаментом. Випікайте за температури 220 градусів 20 хвилин.
Поради:
- Фарш використовуйте будь-який.