НОВИНИ ДНЯ: Французький цибулевий суп: класичний рецепт ароматної страви  Погода на Новий рік: синоптикиня розповіла чи очікувати українцям снігу та морозу  Україна працює над ракетою, здатною долетіти до Москви – The Economist  Орбан заявив, коли і як закінчиться війна Росії в Україні  Укргідрометцентр дав прогноз на найхолодніший місяць року  "Умови сприятливіші за довоєнні". Вартість житла у Києві відповідає десяти рокам оренди  Китай різко змінив генерала армії, який відповідав за політичну лояльністьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.12.2023 563

Ковбаски з фаршу в духовці: цікава ідея для сімейної вечері

Ковбаски з фаршу – чудова альтернатива звичним домашнім котлетам. Ситна м'ясна страва, яку можна подавати як у гарячому, так і в холодному вигляді.

Для приготування нам знадобляться м'ясний фарш і приправи. А щоб ковбаски були соковитими, фарш треба добре відбити. Пише ТСН. 

Інгредієнти

фарш свинячий - 500 г

фарш курячий - 500 г

вершкове масло - 40 г

цибуля ріпчаста - 1 шт.

часник - 3 зубчики

паприка мелена - 1 ч. л.

Коріандр - 1 ч. л.

сушений часник - 1 ч. л.

Крохмаль - 1 ст. л.

харчова сода - 0,5 ч. л.

перець чорний мелений

сіль

  1. Цибулю дрібно наріжте. Часник вичавіть через прес.
  2. У фарш додайте цибулю, часник, харчову соду, крохмаль, м'яке вершкове масло, паприку, коріандр, сушений часник, сіль та перець. Усе добре вимішайте і відбийте – беріть фарш частинами та кидайте об дно миски. Покладіть до холодильника щонайменше на годину.
  3. Руки змочуйте у воді та формуйте подовжені ковбаски.
  4. Викладайте на деко, застелене пергаментом. Випікайте за температури 220 градусів 20 хвилин.

Поради:

  • Фарш використовуйте будь-який.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ковбаски з фаршу в духовці: цікава ідея для сімейної вечері 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
19.12.2023 563
Еще материалы раздела «Суспільство»