НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
18.12.2023 403

В Україні через потепління знизився рівень споживання електроенергії

Станом на ранок 18 грудня виробництво електроенергії в Україні покриває споживання.

Про це повідомляє НЕК «Укренерго».

«Наразі електроенергії, виробленої електростанціями всіх видів, вистачає для забезпечення енергопостачання всіх юридичних та побутових споживачів», - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок потепління добовий максимум споживання 17 грудня був на 4,4% менший порівняно із показниками 10 грудня. Водночас, споживання електроенергії сезонно тримається на високому рівні, тому Укренерго закликає українців до енергоощадливості.

Експорту електроенергії 18 грудня немає. Імпорт запланований упродовж майже всієї доби зі Словаччини, Румунії та Молдови загальним обсягом 6 371 МВт-год.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні через потепління знизився рівень споживання електроенергії 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
18.12.2023 403
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»