<
НОВИНИ ДНЯ: Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплимвсі новини дня
Політика
Україна
19.12.2023 1438

Мобілізація, контрнаступ, "прослушка" і корупція: головне зі свіжих заяв Залужного

Генерал підтвердив інформацію про "прослушку" в одному з його робочих приміщень.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний поспілкувався з журналістами і висловився про мобілізацію в Україні, прокоментував чутки про контрнаступ 2024 року, підтвердив інформацію про "прослушку" в кабінеті та зробив заяву про корупцію у війську.

ТСН.ua зібрав головні заяви Залужного під час спілкування з журналістами.

Залужний – про мобілізацію

На думку головнокомандувача ЗСУ, до загальної мобілізації в Україні слід повернути ті межі, які існували раніше. Залужний вважає, що наразі зарано оцінювати рекрутингову компанію до війська, адже вона розпочалася лише нещодавно.

"Рекрутинг оцінювати ще трохи зарано, а щодо питань мобілізації, то його не те що потрібно посилювати, а повернути в ті межі, в ті рамки, які працювали раніше", – заявив генерал.

Він заявив про проблему для тих бійців, які воюють на передовій, і яких має хтось замінювати.

Залужний висловився про контрнаступ 2024 року

Залужний відреагував на статтю Die Welt про те, що він нібито планує новий контрнаступ на 2024 рік, і задля цього Україна вже збирає ресурси.

"Це війна, я не можу казати, що я планую, що ми маємо робити. Інакше це буде шоу, а не війна, ціна якому – людські життя. Про це не можна казати у жодному разі", – прокоментував головнокомандувач ЗСУ.

Оценка материала:

5.00 / 3
Мобілізація, контрнаступ, "прослушка" і корупція: головне зі свіжих заяв Залужного 5.00 5 3
Політика / Україна
19.12.2023 1438
Еще материалы раздела «Україна»