<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
20.12.2023 1355

У Міноборони прокоментували вручення повісток у публічних місцях

У відомстві наголошують, мовляв, а як покликати чоловіків?

4a9b61faca09b1ce3be28b83550ef9b7_20.12.23_1

Багато людей заявляють про готовність доєднатися до лав Збройних сил, "якщо їх покличуть". Втім, а "як покликати" і повідомити таким українцям, "що вони потрібні". Пише ТСН. 

Так в ефірі "Радіо Свобода" речник Міноборони Ілларіон Павлюк прокоментував роздавання повісток у публічних місцях.

"Як їм усім повідомити, що вони потрібні? Якщо суспільство надзвичайно негативно сприймає прихід з повістками у публічне місце", - наголошує він.

За його словами, "чомусь нас фокус дуже сильно зміщений у бік тієї меншості, яка обурюється - вони не розраховували, що їм у ресторані принесуть повістку і вони б хотіли інакше".

"А чому фокус не зміщений в бік вояків на фронті, які елементарно у відпустку не можуть піти, тому що командир не пускає, бо "тебе треба кимось замінити", - заявив представник Міноборони.

Як повідомлялося, у Миколаєві співробітники ТЦК влаштували рейд "Епіцентром". У відвідувачів перевіряли документи, а деяких навіть запрошували до військкомату.

Крім того, раніше повідомлялося, що СБУ та ТЦК перевіряють ресторани Києва. В елітному закладі "Веранда на Дніпрі" силовики проводили контрдиверсійні заходи – перевіряли документи та шукали людей, яких підозрюють у протиправній діяльності.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Міноборони прокоментували вручення повісток у публічних місцях 5.00 5 2
Політика / Україна
20.12.2023 1355
Еще материалы раздела «Україна»