<
НОВИНИ ДНЯ: На окупованій території України ПЦУ стала підпільною церквою — Епіфаній  Путін наказав провести навчання з ядерною зброєю: у ГУР пояснили мету диктатора  Стало відомо, які ракети запускатимуть з українських F-16  Холодний атмосферний фронт принесе дощі з грозами: як зміниться погода 7 травня  Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дождивсі новини дня
Політика
Україна
21.12.2023 318

Інакше "геноцид нам гарантований": експерт озвучив мотивацію вступати до ЗСУ

Черник нагадав, як у 20 столітті Україна програла росіянам свою незалежність і вони покарали за це Голодомором.

338d5a46bf1262c52b504829f89b1c3e_21.12.23

Щодо змін до мобілізації Україна йде шляхом проб і помилок, адже усі 30 років незалежності на це питання не було відповіді. Мотивувати вступати до лав ЗСУ має те, шо росіяни поставили собі за мету повністю знищити українців.

Про це в коментарі для ТСН.ua розповів ввійськовий експерт Петро Черник.

Експерт відповів на запитання, чи треба змінювати щось у механізмах мобілізації.

"Я не маю однозначної відповіді, буду з вами чесним. Ми 30 років на це питання не відповідали. 30 років! Ну це ж серйозне питання. Ми 30 років так, як треба, не займалися оборонним укладом держави, і ми хочемо дати швидкі відповіді за кілька місяців? Так не буває у природі. Ми йдемо шляхом проб і помилок. Ці проби і помилки дошкульні і болючі" , – розповів Черник.

У контексті того, як мотивувати людей вступати до лав української армії, експерт наголосив, що ця робота має однозначно бути високооплачувана: "Це навіть не обговорюється".

Оценка материала:

5.00 / 1
Інакше "геноцид нам гарантований": експерт озвучив мотивацію вступати до ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
21.12.2023 318
Еще материалы раздела «Україна»